presentació

Notícies

21-11-2019 Presentació Projecta "COCREA a dues mans"

El dijous 21 de novembre vam tenir la oportunitat de presentar la culminació del nostre projecte “COCREA a dues mans” al Centre Cívic de Sant Oleguer (Sabadell).

Aquest procés s’inicia a principis del 2019, amb la idea de confeccionar un calendari pel 2020. No obstant, sempre en allò que fem, hi ha una lleugera reivindicació que sempre ens acompanya en tot allò que fem.
Tenim ganes de desfer-nos d’aquells termes que ens persegueixen i ens menystenen. Amb fermesa creiem en les nostres potencialitats i capacitats. La qualitat del que s’anava gestant, juntament amb dotze persones que no coneixíem i estaven disposades a ajudar-nos en els nostres propis reptes i fites artístico-socials. Ens van fer creure que podíem anar més lluny i a més del calendari, vam començar a repartir la nostra mostra perquè estigués a l’abast de tota la ciutadania.

I part d’aquest protagonisme també el tenen...
Albert Plaza, Manel Vizoso, Raquel Valenzuela, Dani Nefasto, Lady Red Cat, Isaak Andrés, Andreu Zaragoza, Laia Amarita, Mari Angels Garré, Inés Luna, Bàrbara Castro i Anna Obón...
Gràcies!


tornar a l'index de notícies