presentació

Notícies

17-5-2019 Taller pràctic sobre l’Assistència amb la Fundació Support Girona

El paradigma medico-rehabilitador i paternalista està canviant i s’està obrint pas cap a un paradigma de la diversitat. Dins aquests conjuntura, les entitats destinades a l’atenció i l’acompanyament de les persones amb la capacitat modificada, ens impera la necessitat de (re)conèixer un altre praxis que s’abraci a la convenció dels drets humans, que esdevingui respectuosa amb la pròpia persona i tingui en compte la seva voluntat. Assumint l’acompanyament de decisions que puguin sustentar una vida plena i rica.

Des d’aquest context, el dijous 9 de maig de 2019, vam voler participar al taller pràctic (dins la jornada “Jo decideixo: figures jurídiques de l’assistència, voluntats anticipades, autotuteles i poders preventius” que es realitzava en el si de l’entitat Support Girona el qual abordava un treball respecte l’assistència. L’organització del taller pràctic va permetre que les diferents entitats forméssim equip per la resolució d’un cas. Enriquint la jornada amb les diferents opinions, tarannàs i praxis.

I empesos pel canvi de paradigma i la voluntat de millorar la nostra tasca, la fundació Support Girona, ens va facilitar un espai per a poder intercanviar pràctiques i perspectives, per tal de nodrir-nos a partir de les diferents experiències.

Estem agraïts de l’acollida de la fundació Support Girona durant aquests dies. L’obertura i el temps destinat a atendre’ns. Ens ha il·lusionat per emprendre nous horitzons.


tornar a l'index de notícies