presentació

Notícies

11-10-2018 Preparant el dia de les Capacitats

Estem engrescats per a començar a preparar-nos el dia de les Capacitats d'enguany i creiem que la millor manera de trencar amb aquest estigma és mostrar l'art que emergeix des del nostre somni embrionari, des de dins nostre per a esser plasmat en el material noble, fent-lo bell.

Tan bell i ric com creiem que és la diversitat. Per a nosaltres, aquest procés esdevé una icona de devoció cap a lo diferent, lo divers i cap a l'altre, aquell que carrega amb el pes de les creences socials, de la estigmatització, de la incredulitat, la importància... per concloure en un crit ben fort que exclami que som capaços. Som capaços de fer-nos un lloc en aquest món i regirar tots els tòpics per emplaçar-nos i incloure’ns en les nostres diferències.

Per tal de poder donar forma a les nostres inquietuds i curiositats, va venir la joieria i artista Ariadna Valls, jove emprenedora calderina de Ariadna Valls joiera. Ens va ensenyar a donar relleu al llautó, gravar-hi formes..., fer els tancaments, escollir el millor fil i dissenyar i realitzar anells, braçalets, arracades i collarets.

Aquest taller durarà fins a finals de novembre. Estem molt expectants de les sorpreses que ens portarà el proper dia i sobre tot, nerviosos i il·lusionats per allò que us podrem ensenyar el dia de les Capacitats

Placeholder image

tornar a l'index de notícies