presentació

Notícies

25/5/2018 - Feedback del Taller de Musicoteràpia de Ca l’Estruch

Ens encanta rebre aquest feedback de les sessions de musicoterapia que es duen a terme a Ca l'Estruch i acompanyats del Pau Gimeno!

"Un seguit de causalitats em van portar a l‘Estruch el passat 5 d‘abril. No sabia ben bé què m‘esperava, però ara diria que moments d‘aprenentatge interessant sobre les persones i les seves vides, a través de la música. Allà s‘han evidenciat punts de vista i experiències diferents i, fins i tot, complementàries.

Musicalment, diria que és una vivència molt "polifònica" (amb moltes línies melòdiques). Tot plegat fent un engranatge que em parla del fet comunicatiu i la convivència.

Des de llavors fins avui, doncs, un seguit de persones ben diferents hem compartit la música i el so com a llenguatge. De la ma del Pau Gimeno hem viscut el joc i l‘expressió no verbal, la comunicació i l‘escolta. Ha estat un plaer de forma completament vivencial. Es un bon mestre.

Valoro molt el fet diferencial i enriquidor de cadascuna de les persones que cada dijous ens hem anat trobant per experimentar amb aquest llenguatge. Algunes superant barreres diferents per convidar a la creativitat i la llibertat a expressar-se a través nostre. Caminem. Creixem. Convivim. Creem.
Tota una lliçó de vida"
Placeholder image

tornar a l'index de notícies